Det senaste inom larm

Ett hushåll eller ett företag måste ideligen ligga steget före när det kommer till inbrott. Tjuvar är lömska och vet precis hur de kan kringgå larm och övervakning. Dock har den senaste larmtekniken utvecklats i rasande fart och idag finns det många intressanta lösningar inom säkerhet för både privatpersoner och företag.

När du väljer larm bör du göra det med omsorg. Ta inte första bästa leverantör som kommer i din väg uran titta igenom utbudet för att se vilka helhetslösningar de erbjuder. Sector Alarms säljare och rådgivare har alla gått en bra säljutbildning med inriktning mot säkerhet så att de kan skräddarsy just ditt hus eller lokal.

Ny teknik

Mycket av den nya tekniken inbegriper smarta lösningar med flera säkerhetsåtgärder. Det betyder att det inte bara är ett larm som tjuter om tjuvar tar sig in – här ingår även övervakningskameror, rökdetektorer och larm som fungerar trots att det finns husdjur inne. Men dagens larm har även fört med sig fler funktioner vad gäller att styra dem från sin telefon eller dator. Du kan alltså vara var som helst och se om det händer något mystiskt utanför din dörr, eller se direkt när larmet går i telefonen så att du snabbt kan ringa väktarutryckning eller polis.

Sector Alarm är proffs på larm

Larmföretaget Sector Alarm har valt att ta den säkra vägen före det osäkra. Här har samtliga medarbetare stor kunskap om larmlösningar för olika behov och kunder. De har dessutom en fantastisk rådgivning och servicetjänst om larmet skulle sluta fungera eller det blir något trassel med centralen.

Att få hjälp hela vägen och en back-up plan om något med larminstallationen går snett, är extremt viktigt eftersom det inte är vem som helst som har handlag med sådan teknik. Se därför alltid till att välja en larmleverantör som står bakom dig hela vägen.